Danielle Steel:
Veszélyes szerelem


fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2010
kartonált kötés
328 oldal
1650 Ft

A nemzetközi hírű fotóművész, Hope Dunne sok fájdalmat megörökített már fényképezőgépével, s bár a sors őt sem kímélte, mégis megtalálta lelki békéjét. A független művészek életét éli, nem vágyik se férfira, se izgalmakra, mégis utoléri mindkettő, amikor Londonba repül, hogy egy nagy kiadó sztárszerzőjéről portrét készítsen.

Finn O'Neillt, az írót zajos sikerek kísérik pályáján. Noha a férfi tökéletes ellentéte a nyugodt és barátságos Hope-nak, az első pillanattól kezdve vonzódik az asszonyhoz. Olyan hódolattal veszi körül a nőt, mint még soha senki, és ráveszi, hogy költözzön hozzá írországi kastélyába.

Hope-ra mindez ellenállhatatlan hatást gyakorol, boldogabb, mint életében valaha. Ám néhány felhőtlen hónap után megjelennek kapcsolatukban az első hajszálrepedések. Ártatlannak tűnő hazugságok, ellentmondások a férfi élettörténetében, féltékenységi rohamok - és a szerelmes nőt kétségek kezdik gyötörni. Biztonságérzete elvész, olyannyira, hogy végül már retteg a szeretett férfitól. Finn azonban újra és újra elvarázsolja, és az összezavarodott asszony képtelen szabadulni bűvköréből.